Tässä muutamia hankintoja ja löytöjä.

1190392.jpg

Sinellistä hiukan lattia materiaalia, eli tikku poikinensa. Röyhelöt, nauhat, pikkutontut, siveltimet, helmet ja puunapit samasta paikasta. Eurokankaasta ohutta pellava kangasta ja raita kangasta.

1190482.jpg

Kirpparillakin tuli pitkästä aikaa piipahdettua ja hyvä niin sillä saalis oli halpa ja mieleinen. Nukkekodin pastori (ei jää kyllä virkaansa, vaan saa hurjan muodonmuutoksen) tosi ihana löytö, sillä on juuri nukkekotiin kaipaamani pitkä mies. Vieressä oleva hurja läjä koruja irtosi halvalla, vain 50c. Ihmeellistä siinä on tietysti se että joukossa aitoja hopea ketjujakin. Niinhän se on, toisen romu on toisen aarre. Polkupyörällekin olisi tarkoitus joskus osata tehdä jotain. Kuvassa vasemmalla läjä nappeja, joista nuo vaaleat muistuttavat mielestäni mukeja tai tuoppeja, aika erikoisia.  Vaaleanpunaisen talon pastorin takana olen ostanut toiselta kirpparilta jo ennen joulua, on tuollainen lyhty talo. Se on nyt vain tukena miehelle, kun ei muuten pysy pystyssä, niin sitä se ehtoollisviinien lipittäminen teettää ;D

1190410.jpg

Nyt vain pitäisi keksiä, mistä saisin laineikkaat tummat kutrit tuon kamalan sänkitukan tilalle. Violettan miestä ei tästäkään tule, hän kun on tuollainen vanhapiika. Tai sitten hän ei ole vain halunnut miestä vaivoiksensa. Huhu kyllä kertoo, että joskus nuoruudessaan hänelläkin olisi ollut joku.

1190452.jpg

Tässä yksi korusaaliin koruista. Rannekoru, jossa on tuollainen hauska oikeita kuivakukkia sisältävä juttu, siitähän tulee vaikka hieno taulu.

1190500.jpg

Joulun jälkeen alennusmyynneistä voi tehdä kivoja löytöjä. Tiimarista kahmimani saalis. Muovinen havukranssi, kristalli koristeita, heppakoristeita ja tähti koristeita. Vihreä nauha samasta paikasta.

1190512.jpg

Ennen joulua löysin kirpparilta näin super ihanat, pienet lasi porsaat. Kuusi siinä vieressä on vanha, jota vasta tänä jouluna älysin katsoa minisilmin, sillä viime joulunahan en tiennyt tästä harrastuksestakaan mitään, hassua eikös. Joulukuusen olen saanut 12- vuotiaana silloiselta Japanilaiselta kirjeenvaihto ystävältäni, joka oli tämänkin kuusen näprännyt ihan itse.  Joulukuusi on kulkenut aina mukanani ja ollut jouluisin milloin missäkin somisteena, jopa barbeillakin ja tiedä vaikka nyt sitten löytäisi paikkansa nukkekodistani?

On se vaan harmi, että tämä joulukin on taas ohitse. Vaikka onhan mulla se joulupukin paja boksikin tekemättä, jos nyt aloittaisi, niin kerkeisköhän ensi jouluksi ;D  No täytyy katsoa mihin aika taas riittää.

1190525.jpg

Tässä vielä lähi kuvaa näistä söpöistä porsaista.