Ennen nukkekoti innostukseni totaalista heräämistä olen keräillyt pieniä minitaloja, joita miehenikin on sitten toisinaan löytäessään, tuonut niitä matkoiltaan. Minitalojen keräily on ollut siis eräänlaista alkusoittoa tälle nukkistelulle :) Minitalot ovat eniten esillä aina jouluisin, jolloin lapseni (lähinnä tytär) rakentavat niistä jouluisia kyliä tonttuineen, kuusineen ja lumiukkoineen. Vanulevyt ja pumpulit toimivat kinoksina ja peilinpalaset luistinratoina. Joulukyliä on sitten vaihdellen rakennettu minne milloinkin, mutta viimeaikoina ikkunoiden väliin, josta pienimmätkin yltävät niitä ihailemaan mutteivat syömään tai koskemaan!

957165.jpg

Nyt Nukkekoti innostuksen herättyä kaikkea tulee katsottua "minisilmin" jopa miehelläkin, joten tässä tuliainen Itävallasta. (Kuva on kyllä aikas epätarkka ja talo näyttää kuvassa keltaisemmalta kuin onkaan) Eikös tämä voisi olla jonkinlainen nukkekodin nukkekoti tai sitten vaan koriste-esine?

957168.jpg

Tässä sitten niitä ostoksia. Ideaparkin Eurokankaasta ostettua, eli kankaita ja pitsejä. Toinen vasemmalta on suosikkini, ihanan vanhanaikaisen näköinen ruusukangas.

957173.jpg

Sinellistä nauhoja, nyörejä, koholakkaa, koristeellisia nappeja, fimo massaa, pieni lävistäjä. kimallejauhetta, puunappeja, kohokuvioitavat aakkoset ja massapalloja. Alimmaisena näkyvän keiju 3d jutskan sain valita kaupanpäälle. Ei ole koskaan tullut koitettua noitakaan, joten huh jänskää...saapa nähdä kuinka niistäkin sitten innostuu :D

957180.jpg

Tiimarista ostin bambualustan, jos siitä saisi materiaalia tytön nukkekodin lattiaan. Peltiset tontut pääsevät koristeeksi Violettan pihaan ja Joulupukin pajan pihalle. Ostin vielä kohotarroja puisia numeroita ja tähti helmiä.

957183.jpg

Tämä karmea kuvatus tulee olemaan Violettan salaperäisen naapurin herran omaisuutta ja jos patsaasta voi jotain päätellä niin siellähän asuu LORDI!!! :D :D :D ( Muoks. Ai niin unohdin mainita, että ostin sen Kirjatorilta ja on siis jonkinlainen avaimenperä.)