Nukkekoti harrastuksen myötä, kaikenlaiset vaate ja sisustus katalogit ovat vaihtuneet nukkekoti aiheisiin kuvastoihin. Euro minis kuvastokin olisi järkevänä pitänyt vaikka päällystää kontaktimuovilla on se niin "luetun" näköinen :D Mutta on niin ihanaa haaveilla ja katsella kauniita kuvia.

 Euro minis kuvastossa ovat siellä loppupäässä ne aivan täydelliset, mutta niin kovin kukkarolleni sopimattomat huonekalut ja siitä johtuen minunkin päähäni iskostui ajatus..höh minähän teen tuollaisen itse, osaan varmasti. Itseluottamusta uhkuen tartuin sitten viimeiseen pieneen palaan ohutta vaneria ja muihin työkaluihini. Piirtelin muropaketin pahville jonkinlaista mallia ja näiden kaavojen avulla sitten työstin vanerille osat. Työkalujani katsellessa itseluottamukseni alkoi jo hiukan rakoilla...niin näilläkö minä taas yritän jotain väsätä, no yrittänyttä ei laiteta.

1496909.jpg

Mutta into tehdä on usein suurempi kuin ne taidot ja katsokaa nyt näitä työkaluja..huokaus!

1496911.jpg

No tässä sohvan tekele liimautumassa, kuten pursottavissa liimoista voitte nähdä ;D

1496916.jpg

Tässä sohva sivustapäin. Tein nuo sivut ja jalat yhtenäisistä vaneripaloista, koska jalkojen liittäminen on niin vaikeaa mielestäni...niin on minulla yhdet tuolitkin olleet iän kaiken tekeillä, mutta tuleeko niistä esittelykelpoisia sen näkee sitten, ovat saaneet olla välillä aina jäähyllä hyllynpäällä, kun ei jaksa katsella koko tekeleitä :D :D

1496917.jpg

Maalia pintaan ja Eurominis sorvauksien osat koristeiksi (höh tulivatpa hieman kieroon :D ) Vanua pehmusteiksi ja Tida kankaita sitten verhoiluksi, tuo raitakangas kun on juuri sopivan tiheää, kapeita raitoja siis. Nyöriä vielä somisteeksi ja kas siinäpä on sohva. Innostuinpa sitten tekemään pari tyynyäkin.

1496918.jpg

Yhtäkkiä alkaa kuulua paljaiden jalkojen tassuttelua. Pariisissa, viimeistä hienosto neitien loppusilausta hakenut Bella-neitikin on saapunut vihdoista viimein kotiinsa ja paljon hänellä onkin ollut hämmästeltävää. Iso-veli on mennyt uusiin naimisiin pitkän leskeytensä jälkeen ja talossa häärää kaksi touhukasta vanhaa rouvaa Molly ja Violetta. Veljen uusi vaimo Rosetta ei ole kuin vuoden häntä vanhempi ja heti löytyi yhteinen sävel ja sielujen sympatia. Yhdessä on paljon hauskempi keksiä kujeita ;D Hienostokoulun silaus ei taida vallattoman Bellan luonteessa näkyä, muulloin kuin niin halutessaan. Palvelus väki on saanut tottua hänen edesottamuksiinsa ja tässäkin neiti kirmailee avojaloin pelkkä huivi harteillaan ja alushameessa. Niin ja hiuksetkin ovat tummuneet ja kasvaneet sitten viime näkemän ;D ja aivan uskomaton homma kutrien väsääminen olikin!

1496919.jpg

-"Oh onkos tämä minulle? Täytyykin heti kokeilla miltä se tuntuu"

1496921.jpg

-"Hyvähän tässä on istuksia!"

1496922.jpg

 Ruusu tyyny oli ihan kokeilu, eikä minkäänlaista mallia ollut ihan omasta päästä taas vedettyä, mutta mielenkiintoista kylläkin, tätäkin kun ennättäisi lisää harjoitella. Ruusut olen kirjonut muliinilangan yhdellä säikeellä ja muut ovat sitten ompelulankaa. Toinen tyyny Tilda kankaiden tilkuista kyhätty ja nyörillä somistettu.

1496925.jpg

Oikein hauskaa ja leppoista viikonloppua kaikille! Minä tästä riennänkin siivoilemaan ja suunnittelemaan juustokakun tekoa, sillä perheemme ainut prinsessa täyttää ensiviikolla 9-vuotta, jota juhlistamme sitten jo tänä viikonloppuna!  Mutta toivon mukaan voinen jossain välissä Bellan esimerkin mukaan heittäytyä sohvallekin! :)