Nalletalon sähköistys puuhat jatkuvat ja tarkoitus oli näyttää kuvia, jo asennetuista valaisimista. Mutta onnistuin jo käräyttämään yhden sulakkeen.(joten kuvia tulossa myöhemmin, kun saan uusia sulakkeita) Purku vaiheessa oli siis jäänyt pieni palanen metalliosiota pistokkeen sisään. Herkkiä kapistuksia. Mutta hauskintahan tässä asiassa on se että minäkin olen oppinut sähköistämään ihan itse, kun mieheni ensin näytti kuinka se tapahtuu. Nalletalon keittiöstä puuttu enää valaisin, joten hyvällä mallilla ollaan :D.

Nalletalo tulee siis tyttärelleni, joten hän on ollut tietysti valaisin puuhissakin mukana. Tämä taidon näyte on tyttäreni itse suunnittelema ja valmistama!!! Eikös olekkin upea!!!  

1211937.jpg

Metalliosio on servetti renkaan puolikas. Muina tarvikkeina helmiä ja sinistä metallilankaa. Sähköjohtoon myöskin pujotettu helmiä. Tämä sinisävyinen kristalli-valaisin tulee sitten nalleperheen makuuhuoneen kattoon.

Ja mitä tytär edellä, sitä äiti perässä. Eli servetti renkaan toisesta puolesta syntyi sitten tällainen valaisin nalleperheen olohuoneen kattoon.

1211938.jpg

Maalasin metalliosion valkoisella automaalilla. Muina tarvikkeina kullanväristä metallilankaa ja kirkkaita helmiä. Ideaa tähän valaisimeen otin tuosta Violettan kukkakaupan valaisimesta.