Joka kerta lapsuuden seutuvilla käydessäni, täytyy poiketa tietenkin paikallisissa liikkeissä. Ihana kankaiden aarreaitta on tietenkin Käsityöliike Käspaikka, josta löysin tällaisia kankaita.

1341809.jpg

Ruutukangas ja pienikuvioiset ruusukankaat ja värillinen puuvillapitsi ihania löytöjä ja nallekankaasta olisi tarkoitus tehdä Nalletalon tyttärelle petivaatteet.

1341825.jpg

Paikallisessa Tiimarissakin täytyy poiketa, vaikka valikoimat ovatkin aikalailla jokapaikassa samanlaiset. No siellä oli kyllä aika paljon vielä noita puisia nukkekodin kalusteita.

1341827.jpg

Tiimarista ostin myös tällaisen kynän, jonka päässä pikkiriiikkinen nalle. Joka kokikin pienen muutoksen...

1341830.jpg

Kaikki ylimääräiset härpäkkeet pois ja nalle on tosi söötti. Vertailuna Paavalinkukka, eli pieni on nalle :)

1341813.jpg

Kajaanissa poiketessani pistäydyin Ahappa nimisessä liikkeessä ja heidän poistolaaristaan bongasin sitten tällaista. Eli sinisen lipaston, jossa avautuvat laatikot, pienen nallen ja kynttelikön oikeilla kynttilöillä.

Ja suurin aarreaittahan oli tietenkin äitini laatikoissa ja komeroissa. Sieltä löytyi myös vanhoja lelujani.

1341819.jpg

Näin hurjan paljon kaikkea ihanaa äidiltäni sain. Pikkuruinen nukke on äitini vanha ja ihan nukkekoti kokoa :)

1341823.jpg

Ja tässä vielä lisää. Nuo Cernit massat ovat kyllä tosi vanhoja, vieläköhän niistä jotain voisi tehdä? Onko massoilla jokin parasta ennen päivämäärä? Harmi olisi heittää roskiinkaan.

1341815.jpg

Känkkäränkkäni on tehnyt kotonani kaikenlaista jäynää, joten hänelle toin sitten äitini aarteista tällaisen "kivan" yllätyksen. Peikkolapsen nimesin Riesaksi ja toivottavasti siitä riittää aktiviteettia Känkkäränkälle ja Joku Jäynäselle... Minäkö muka kostonhimoinen? ;D ;D No jokin tarinahan tälle peikonpoikasellekin oli keksittävä, on se vaan niin söpö.