Monena jouluna olen haaveillut lapsille tehtävästä rasia joulukalenterista, johon mahtuisi muutankin kuin se yksi karkki...jouluun höpsähtäneenä sitten piti sellainenkin projekti itselle haalia, kalentereita sitten piisaa taskukalenterin, piparkakkukalenterin, suklaakalentereiden ja kuvakalenterieden lisäksi.

980952.jpg

Toijalan Tiimarista sain sitten tällaisen saaliin. Noista rasioista joita on se 24 kpl:tta olisi tarkoitus väkertää se kalenteri. Sieltä löysin myös noita patteri valoköynnöksiä ja piti ostaa heti kaksi, jos taas saa kaipailla.

 Paljon oli tarjouksessa myös kaikenlaista ihanaa jouluista pikkurahalla..erityisesti nuo punaiset kelkat on ihania...nyt pääsee koko nalleperhe kelkkamäkeen :) Itsellä oli muuten lapsena juuri tuollainen punainen kelkka, siinä oli vaan sellaiset korket työntöaisat takana...vieläköhän se on tallessa ja saiskohan sen napattua itselleni :)  ja näihinkin kelkkoihinhan voisi sen tapaiset jutskat väkertää.

 Pienten ihanuuksien, tontut, lumiukot, joulupukit yms. lisäksi ostin askartelupunosta, jouluista silkkinauhaa ja valkoista sekä punaista huopaa.