Mineily on tarttuvaa, eli mitä äiti edellä sitä tytär perässä ja toisin päin. On ihanaa jakaa harrastus päivittäin jonkun kanssa. Poikia harrastus ei ole jostain syystä innostanut samassa mittakaavassa..mikäköhän lienee :D, vaikka kyllä heiltäkin tulee ideoita ja kommentteja, jopa kehujakin.

Yhteisessä harrastuksessa on sekin hyvä puoli, että ideoita voi jakaa keskenään ja sanottava on, että tosi paljon ideoita sieltä neidiltä tulee.

656454.jpg

Tässä otosta viimeksi valmistuneista massailuista. Varsinkin tuo nalle on aivan ihana, omat nakkisormet eivät vastaavan kokoiseen ole taipuneet..eli noin pieneen. Etualalla on helistin, letitys harjoitelma ja kylpylelu nukkikseen. Takana salaattikulho, jossa porkkana viipaleita, sipulia, juustolohkoja, tomaattiviipaleita ja salaattia.

Tässä vielä kuva tyttäreni nukkekodista (hänen itse ottamia kuvia)

656455.jpg

Tässä kokonaisnäkymä talosta. Taloa vartioi Olli ja lastenhuoneen lattialla leikkii Lilli. Muut asukkaat olivat kuvan otto hetkellä matkoilla tädin luona. Nukkekoti on minun vanha ja kokenut monet leikit ja muutokset matkansa varrella ja joutunee joskus taas remonttiin.