Heissulivei! Viimeiset vieraat ovat lähteneet ja hulabaloo hieman rauhoittunut...niin no, se "normaali" hulabaloo kyllä jatkuu :D :D Pojan rippijuhlat ovat siis ohi ja minäkin sain väännettyä kolme voileipäkakkua (elämäni ensimmäiset sellaiset, oppia ikä kaikki..heh!)

1715267.jpg

Tässä kaksi kylmäsavulohi-kakkua. Kalkkuna täytteisestä ei tullut otettua kuvaa, eikä muutenkaan kahvipöydästä ja tämäkin on tärähtänyt kuva ;D vauhtia on piisannut siis, onneksi tärkeimmästä eli sankarista tuli otettua kuvia.

Kaiken häslingin keskellä tuli mineiltyäkin, on se vaan rentouttavaa, muuten olisinkin varmaan kiipeillyt seinillä :D :D ...osasta mineilyistä kuvia sitten myöhemmin, mutta tässä pari kakkua. Toiseksi vanhin poikani ei oikein välitä kermakakuista ja syntymäpäivilleenkin tahtoo keksipohja kakun, joten tein sellaisen myös näihin juhliin.  Tästä inspiroituneena, piti sitten kokeilla tehdä samanlainen kakku myös mini koossa ja samalla tuli kokeiltua aikaa sitten ostamaani nestemäistä fimoa, on se vaan ihme ainetta ja vaatii kyllä vielä hiukan opettelua.

1715260.jpg 

Oikeanpuoleisen kakun tein siis myös 1:1 koossa. Kakussa on keksipohja, täytteenä tuorejuustoa liivatetta ja mangoa ja päällä liivatteella ja sokerilla päällystettyjä mangolohkoja. Vasemmanpuoleisen kakun tein ihan vain kokeilu mielellä, keskellä on olevinaan kirsikka, vaikka näyttääkin ihan joltain muulta ;D

1715266.jpg

Vasemmanpuoleisesta kakusta en kyllä yhtään osaa sanoa mitä siinä päällä olisi, appelsiinejako? Kakut tein siis tavalliseen tapaan fimosta ja päälle tiputin muutaman tipan nestemäistä fimoa. Nestettä ei todellakaan kannata olla kuin se tippa sillä sulaa ja leviää uunissa melkoisesti.

Tunnustuksiakin olen saanut valtavasti, lämpimät kiitokset niistä kaikille!!! Kyllä lämmittävät mieltä kun koneelle pitkästä aikaa pääsin. Minäkin koitan laittaa tunnustuksia eteenpäin kun ennätän!