900607.jpg

Kukkakauppakin on taas hiukan edistynyt ja saanut edellä nähdyn kyltin. Kukkakaupan kyltti on ohutta vaneria, jonka maalasin ensin valkoiseksi akryylimaalilla. Tarra-arkista sitten leikkasin ja muotoilin sopivat orvokin kuvat. Päälle vielä hiukan malkoista- ja vihertävää maalia hankailin. Tekstin kirjoitin tussilla ja siihenkikin sotkin hiukan maalia. Lopuksi hioin kulahtaneeksi ja laitoin kultatussilla kultausta reunoihin. 

900570.jpg

Ruohikko on saanut hiukan väritystä. Maalailin tuota kulahtanutta pyyhettä vedellä laimennetulla akryylimaalilla. Yritys oli tehdä erisävyisiä, eli hiukan niitä auringonpolttamia kohtiakin. (pohja olikin vaikea valokuvattava, mutta tässä lähinnä oikeaa oleva tulos)

900573.jpg

Tässä sommitelmaa kuinka kukkakauppa ja puutarha katos alustalle sijoittautuvat.

900587.jpg

Puutarhakatokseen tein puolipaneelin jäätelötikuista, yläreunan katkoin epätasaiseksi ja maalasin akryylimaaleilla kulahtaneeksi. Tiilikuvioinnin ja laatoituksen pinnan sotkin myös maaleilla. Seinälle ovat päässeet jo hylly ja joitain rautalangasta vääntelemiäni ripustuskoukkuja.

900617.jpg

Kaatoaltaaseenkin töpötin lisää väriä, kun alkoi näyttää liian valkoiselta ja puhtaalta muihin tavaroihin nähden ;D

900600.jpg

Kuvaa sivusta, jonne töpöttelin myös maaleja.

900612.jpg

Hyllyllä pari taulua, kukan paikasta en ole vielä varma.

900597.jpg

Kellokin on löytänyt paikkansa, mutta kukahan sen kukkakaupan sisällä häärii?900583.jpg

Kiveyksen tein taas munakennostosta repimistä pahvin paloista. Mitäköhän noihin väleihin laittasi, että näyttäisi hiekalta/sepeliltä? jota laattojen väliin yleensä laitetaan.

900599.jpg

Laattoihinkin olen jo hiukan sutinut maalia.