Täällä on pistetty tuulemaan, ja arvonta palkintokin on postitettu.

1124925.jpg

 Sähkökatkoksien aikana oli hyvää aikaa miettiä, että mitähän sitä Johannalle keksisi arvontapalkinnoksi.

 Lahjarasia oli alunperinkin ajatuksena ja ostettuna valmiiksi, väritys, koristelut ja tekstit sitten määräytyivät palkinnon saajan mukaan (sen vuoksi siis kyselin niitä lempivärejä ja sen sellaisia) Johanna kertoi omaavansa harakankin luonnetta, joten tänneppä niitä aarteita voi sitten arkistoida :D

Minä kuitenkin innostuin (tapani mukaan) tästä norsu teemasta, kun Johanna  kertoi kommentissaan niistä pitävänsä, muiden eläinten lisäksi. Sitten muistin, että jossakin jemma nimisessä paikassa minulla on edelleenkin tallessa vanhaa (muistaakseni finlaysonin kangasta?) jossa niitä norsun kuvia olisi. Joskus jurakaudella ;) kouluaikana tein joulumyyjäisiin erilaisia kangaslaukkuja, joten kaavatkin olivat tallessa (tottakai tällaisella hamsterilla) ja ei kun ompelemaan. Sitten innostuin tekemään vielä tuon norsu rintamerkinkin, koska hamstereilla on tunnetusti valmiiksi huovutettuja huopalevyjäkin aina jemmassa :D Jemmastani löysin myöskin tuollaisen merkin, jossa on rullaluisteleva norsu ja senkin läiskäsin mukaan.  Kynttilän valossa tunnelmoiden Johanna voi sitten mutustella enkeli suklaata :)

1124957.jpg

Tässä vielä lähikuvaa norsu rintakorusta.

1124961.jpg

Ja tässä lähikuvaa rasiasta, johon olen napsinut noita tekstejä Johannan kommentista :) Rasian tein Vintage tyyliin ja olen yrittänyt tehdä siitä sellaisen vanhahtavan näköisen.

Tällaisia palkintoja siis tällä kertaa!