Varoitus! Kuvissa ällötyksiä, ötököitä, hämähäkkejä ja käärmeitä, sekä inhoja aineksia....

No eiväthän nämä tietenkään oikeita ole, mutta ajattelin vaan varoittaa :)

1090675.jpg

Tässä muutamia inhoja aineksia. Pullot ovat silmätippa pipettejä tai isosta muovi pipetistä leikattuja osioita. Korkkeina aidosta korkista leikattuja paloja tai erilaisia helmiä. Tekstit olen käsin kirjoittanut kapea kärkisellä tussilla ja värittänyt puuväreillä. Pääkallo kuviot t-paita mainoskuvia lehdestä. Pullojen sisällä helmiä, kalvovärejä, mausteita, ohutta sähköjohtoa (lieroina) tai fimo- massasta minun ja tyttäreni näpertämiä hämähäkkejä, kärpäsiä, etanoita, käärmeitä ja koppakuoriaisia.

1090694.jpg

Ja tässähän näitä kiukun siemeniäkin. Korkkina kukkapaljetti ja ruusuhelmi.

1090698.jpg

Pulloja ja purnukoita oli hauskaa näpertää, joskin niihin meni myöskin yllättävän paljon aikaa. Hauskinta oli keksiä noita eri aineiden nimiä.

1090717.jpg

Tässä vielä kaikki pullot ja purnukat, sekä massailuja. Purtilot, vasemmalta alkaen, sisältävät inhoa, länkkälönkkää, pippuria (täytyyhän sitä olla kun on Pippurisen blogikin), sapen jyviä, silmämunia, iso pullo täynnä hämähäkkejä ja muita ötököitä, kapeassa pullossa jossa lukee isot ötökät sisällä tarantella, purkki ällöä, yökkiä, pullo kateutta, limaa, sapenkarvautta, kärmes, kiukkua, murheen gryynejä, pullo elämän vettä (lieneekös se Känkkäränkän pitkän iän salaisuus), pullo homepalloja, myrkkyä, verta ja pääkallokuvioinen pullo täynnä jotain valkoista jauhetta, lieneekö rotanmyrkkyä vai mitä? Oikeasti sisällä vanilja sokeria ;) Nyt vaan täytyy alkaa miettimään uutta hyllyä, sillä olemassa oleviinhan nämä kaikki eivät mahdu.