Nukkekoti kerho Kokoontui tänään klo: 18.30 Tampereella Nukkelassa.

Eliisan hauskalla ja taitavalla opastuksella, valmistimme yhdeksän hengen voimin pieniä kirjoja. Tässä juuri painosta tulleet kirjamme! ; )

1472161.jpg

Eikös olekin suloisia! Ja täytyy sanoa, että kyllä nämä meidän kerhomme nuorimmat ovat sitten taitavia, lahjakkaita , kekseliäitä ja näppärä sormisia. Painokoneet olivat siis nopsemmilla kierroksilla kuin meikäläisellä ;D

Etualalla vasemmalla olevat kirjat ovat nuorimpien Oonan ja Erikan taidon näytteitä. Johannan on tuo kultasomisteinen ruskea kirja. Johannan kaikki kirjat eivät ennättäneet kuviin ja Katinkin kirjat olivat jossain piilossa kuvanotto hetkellä.

Artun on tuo valokuva albumi ja sen yläpuolella olevat kaksi kirjaa, joista mustassa aivan valtavan hieno sulkija systeemi, toimiva sellainen..ei sitä voi edes kuvailla, niin upea se on! Kirsin ihanuudet ovat tuossa oikealla etualla olevat Tammen kultaiset kirjat, jollaisia itsekin lapsena muistan lueskelleeni. Niiden yläpuolella on Olgan monta upeaa kirjaa. Ihan ylimpänä oikealla ovat Riitan taidokkaat kirjat ja häneltä saimme kokeilu materiaaliksi, kirjojen kansiin, myös ihanan pehmeää nahkaa. Kiitos siitä! Eliisan upeat taidokkaat ja kultasomisteiset kirjat ovat sitten ihan ylimpänä. Minun kirjojani ovat sitten nuo neljä keskellä olevaa opusta. Kaksi mustaa kirjaa, ruususomisteinen kirja ja valkoinen perheraamattu.

1472164.jpg

Kyllä olikin taas valtavan kiva kerhotapaaminen, kiitos siitä kaikille!!!

Ai niin ja tokihan Nukkelasta tarttui mukaan tietenkin ostoksiakin ;D, mutta niistä kuvia myöhemmin!