Kukkakaupan kukkiin tarvittavan materiaalin vuoksi määränpäänä oli taas Ideaparkin Sinelli ja tietenkinhän sieltä tarttui mukaan muutakin! Miten ollakaan ;D

912070.jpg

Kartonkia ja paperiahan sinne lähdin hakemaan, mutta tarjouskorissa oli sitten noita kuviolävistäjiä. Lehtiaiheinen kuviolävistäjä tulikin tarpeeseen....niin kuin aina kaikki muukin :) Ostinpa alennuksesta myös tuon taustalla näkyvän kuviopaperin ja valmiskukkaset. Mukaan tarttui myöskin maaleja ja pieniä korunosia.

Tyttärelläni ei ole virallista nimipäivää, joten olemme sitä aina yhtäaikaa viettäneet. Nyt vasta ennätin lahjantapaista katsella ja tietenkin nukkikseen liittyvää tai ainakin soveltuvaa. Kerrassaan ihastuttavia ja söpöjä pieniä tonttuja. Ostin niitä tietenkin useamman, jotta äitikin pääsee niitä huokailemaan sitten tulevassa nukkekodissaan!

912074.jpg

Eivätkös olekkin suloisia? Tyttäreni valitsi nuo kolme vasemmanpuoleista. Tuo nukkuva tumpunlupsuttaja on aivan ihana. (No hehkutan hehkutan, mutta kun ovat niin ihania ja tunnustan olevani jouluihminen)

Eikä reissua ilman Tiimaria.

912077.jpg

Juuttinaru ja perhonen lähinnä muihin askarteluihin. Jouluiset kranssit ostin oikeastaan noiden keskellä olevien kellojen takia. Etualan pallerot sain ilmaiseksi, mainitessani pöydillä lojuvista roskista, että "olisivatpa nuo mainioita nukkekotiin!" (sanaisen arkun avaaminen kannattaa)

912082.jpg

Sitten vielä tällainen hiusverkko, jota mieheni ei voinut kuin naureskella. No onhan minulla kyllä pitkä tukka ja yleensä nutturalla, mutta hiusverkko tulee kylläkin nukkis askartelua varten.