Tässä taannoin arvuuttelin mistä tämä on? No joulukuuseen tuleva kynttilän pidike (oikeille kynttilöille siis)

No tuote näyttää valmiinä tällaiselta.

621553.jpg

Hedelmä/ kakku tarjotinhan siitä tuli ja materiaali on lähtöisin tällaisesta, joita joulun aikaan jotkut voivat käyttää (minä en noitten pienten viikareitteni vuoksi)

621537.jpg

Elikkäs joulukuuseen laitettava kynttilän jalka, josta muuten saa tosi paljon materiaalia kun purkaa.

621543.jpg

jotain olen jo ennättänyt väkertää. Esim, tällaisia.

621579.jpg

Tämä on tuon nipsuttimen alaosa  ja jutussa olleesta rautalangasta tein kahvan. lopuksi maalasin sellaisella automaalilla, jota on pienissä purkeissa, joissa on sivellin. Ajattelin tuon olevan sellainen kori jota pidetään käsivarrella ja siihen kerätään ruusuja (nähnyt jossain elokuvassa sellaisen)

621571.jpg

Tuollaistakin sieltä löytyy. Nipsuttimen vieteri on kynttilän jalkana ja toi läpyke..mikä lienee, sitä vain taivuttelin hieman kaarevammaksi. Kynttilä on coctailtikun pätkä maalattuna ja mustaa lankaa sydämenä. Seinäkynttelikkö ei mielestäni kaivannut muuta oli tuommoinen pinttyneen näköinenkin alkujaan.

muutakin tuosta materiaalista löytyi, joita en vain ole ennättänyt tehdä, mutta ajatuksia jo on eli. Tosta aukollisesta jutusta litistelyn ja maalauksen jälkeen tulee kellotaulu...vielä en tiedä teenkö punnuksetkin. Ja tällaisesta osiosta (täytyy vaan vielä väännellä paremmaksi) tulee söpö varjostin joko pöytä tai kattovalisimeen.

621588.jpg

Tässäpä vielä lisää tuotosta samaisesta materiaalista.

647183.jpg

Eli tässä tämä reikänen juttu litisteltynä ja valkoisella automaalilla maalattuna.

647186.jpg

Kellotaulun liimasin reiän päälle. Kellotaulu on ruskea pahvinpalanen. numerot tein tussilla, viisareina on pätkät ohutta rautalankaa ja "lasi" on multitabs tableteista (jossa ne tabletit on) sen avulla piirsin myös tuon pahvi pyörylän.

647188.jpg

Kellon punnukset on helmiä liimattuna rautalankaan ja ne on liimattu kellon taakse. Koristeet on servetistä leikattuja kuvioita servetti tekniikalla paikalleen laitettuina.