fleur106.gif

Vaarini täyttää tänään 90-vuotta. Hurjan paljon onnea ja rutistuksia!!!

Lahjojen keksiminen on sitten hankalaa, varsinkin sellaiselle ihmiselle, jolla omien sanojensa mukaan on jo kaikki paikat täynnä tavaraa. Vaarini on ollut sodassa ja muutoinkin on tuollainen pitkä, salskea ja upean laulu äänen omaava, huolehtivainen herrasmies. Aikas cool siis ;D

Tällaisen tyynyn tein hänelle sitten lahjaksi ja mallina käytin sitä Tampereen käsityömessuilta ostamaani tyynyä.

1314326.jpg

Vaaristani otetun vanhan valokuvan painatutin valokuvausliikkeessä puuvillakankaalle. Sen kiinnitin pellavalle. Somisteeksi pitsiä ja tyynyn takana päivänsankarin nimi ja tekijän nimi, sekä tällaisia hurmaavia vanhoja nappeja.

1315371.jpg

Yleensähän en täällä valokuvia ihmisistä esittele, mutta tällä kertaa poikkeus (tosta nyt mitään selvää saakkaan) :D Ja katsokaa noita upeita hiihtoasusteita karvalakki, duffelitakki ja pussihousut:D

Lisäksi tein vielä tällaisen kortin

1315370.jpg

Nyt alkaakin blogissani  pieni hiihtoloman mittainen tauko. Auton nokka suunnataan kohti Kainuuta ja toivotaan, että käyttämättömille suksillekin tulisi käyttöä. Mineilyn ja blogin osalta luvassa siis hiljaista. Saa nähdä millaiset vieroitusoireet iskevät, varsinkin kun lupailin, etten ota mukaankaan mitään käsitöitäkään...IIIK! (täytyy varmaan salaa ujuttaa mukaan jonnekkin laukun pohjalle, höperöksihän sitä muuten tulee)

Hyvää hiihtolomaa kaikille tai työn/mineilyn iloja :D  Tampereella on muuten Tamperetalossa käsityömessut 8-9.3 sinne olisi meikäläisenkin tarkoitus mennä silmät innosta loistaen katselemaan kaikkia pieniä ihanuuksia!

fleur106.gif