Ennenvanhaan on kuulemma ollut sanonta, että kuu on torpparin aurinko. Tämänkin sanonnan voisi hyvinkin muuttaa tätä päivää vastaavaksi. Eli kuu on kotiäidin aurinko.

Kaikkea haluttaisi väkerrellä, mutta tosiasia on, että pienempien poikien (9kk ja n2v.) ollessa hereillä tekemisistä ei jostain syystä tule yhtikäs mitään.

Senpä takia tekemiset täytyy ajoitaa hetkiin jolloin pienemmät on päiväunilla tai muu perhe nukkumassa. Ja kun alkuun pääsee ei millään tahtoisi lopettaa, vaikka katseen kohdistamisessa alkaisikin olla ongelmia.

Yö sujui rattoisasti siis kaikenlaisen nukkistavaran näpräämisen merkeissä.

618754.jpg

Matkalaukku tuli siis vihdoista viimein valmiiksi, vaikka idea on ollutkin mielessä pitkän aikaa. Teko-ohjeet tuolla sivuissa! : )

Kysymys vai kuuluu, kenen on tämä laukku, kun sisällä on noin hirvittävän paljon tavaraa. Purkka-automaatti, lakuja, lakunauhaa, suklaalevyjä, tikkareita, harja, kampa, nitropurkki, pullo valkoviiniä, muki ja öljulamppukin. Näkyypä olevan tekohampaatkin...niiin sitä se karkin mussuttaminen teettää!

618766.jpg

Makeat eväät

618768.jpg 

Herkkuja piisaa

618779.jpg

Purkka-automaatti..joskus voisi kehitellä sen jalallisenkin version.

618786.jpg

Tekarit, paremman näköiset luonnossa

618789.jpg

Mittasuhteita

618841.jpg 

Matkalaukun sisältöä

618842.jpg

Paljon on tavaraa!

618845.jpg

Tämän venkuran tarkoitus olisi esittää sellaista kristallipalloa telineellään (ei ole vielä ihan valmis) näyttää kyllä enemmän mustekalalta, hassua.

618843.jpg

Tällaistakin tuli yöllä väkerrettyä, eli maalailtua valkoisella automaalilla (tarttuu tosi hyvin, pitää vielä ehkä kertaalleenmaalata..huolehtikaa tuuletuksesta, aikas haisua ainetta!!!)..limpsapullon tiivisteitä, pullon korkki ja arvatkaapas mikä toi ylin on???

Asia paljastunee myöhemmin kun pääsen toteutus vaiheeseen.