Haaste!

sain Eliisalta tällaisen haasteen!

1) Montako blogiviestiä olet kirjoittanut blogiisi?

Siivotessani juuri poistin jotain joutavia pulputuksiani ja jotain kämmäsin hukkaan ihan vahingossa, mutta onhan noita.

2) Miksi aloit kirjoittaa omaa blogia?

Silloin kun nukkekoti harrastus minuun totaalisesti iski (kymppi uutisten loppukevennyksen aikana..heh) niin aloin aika pian etsiä tietoa netistä ja sieltä löysin Ihan itsen ja sitä kautta monia ihania nukkekoti blogeja. Suin päin  syöksyin, tietokoneista oikein mitään tietämättä, blogi maailmaan.

Kotiäidillehän tämä on eräänlainen yhteydenpito väline muuhun maailmaan, jossa ei tarvitse vertailla vaippamerkkejä tai sanoa peipoo peipoo tauotta. Ja mikä parasta saa eräällä tavalla "keskustella" samanhenkisten, mineilystä innostuneiden ihmisten kanssa!!!

Onhan tämä jonkinlainen päiväkirjakin kaiketi, johon on kiva merkata mitä on tullut tehtyä, ostettua, tai saatua ja milloin. Tuskin niitä muutoin tarkalleen muistaisin.

3) Millä nettisivuilla käyt kun olet netissä?

Blogilistalla tulee kyllä luurattua hirvittän paljon, suosikki blogeja on niiiin paljon (tuossa blogini sivussa on siis vain pienen pieni osa), että millään ihmeellä ei kaikille ennätä kommentoimaan. Doloreksen sivuilla käyn usein haaveilemassa, kuten muillakin netti nukkekoti myymälöissä. Joitakin sisustus blogeja lueskelen ja joskus wikipediaa selailen. Ihan itsessäkin yritän toisinaan käydä.

4) Onko sinulla omaa kotisivua?

No eipä ole, vaikka esikoiseni on yllyttänyt (hänellä kun itsellä on ja osaisi äitykkää neuvoa), mutta hyvä ihme sentään millä ajalla?

5) Osaatko puhua muita kieliä kuin äidinkieltäsi?

Sukulaiset joskus sanovat, etten enää kunnolla puhu edes Kainuun murretta, joten mitähän tähänkin nyt vastaisi. Englantia vieraista kielistä kaiketi parhaiten (huonosti sitäkin) ja vaikka Ruotsissa olenkin käynyt syntymässä, eipä auttanut sekään. Ranskaa luin lukiossa ja viittomakieltä päivähoitajaksi opiskellessani, mutta kaikki ovat päästäni jonnekkin haihtuneet.

6) Mitä ohjelmia seuraat tv:stä?

No en oikein mitään, sillä senkin ajan voi käyttää paremmin, eli näpertelemällä jotain! Jos nyt jotain pitäisi sanoa, niin silloin tällöin Tudorsia saatan katsoa ja T.I.L.A ohjelmaa, jos ennätän.

7) Hissi vai portaat?

Portaita ramppaan pitkin päivää, sillä talossamme on ulkoportaat, kuistilla muutama porras ja yläkertaan portaat. Kauppakeskuksissa liukuportailla on mukavampi hurutella kuin hissillä :)

8) Onnen- tai epäonnen numerosi?

En ikinä lottoa tai osta arpoja..niin niin kun en voita mitään! Mutta onnen numeroni voisi kaiketi olla 9 , hyvä päivä, vaikka vanhenee niin voi saada lahjaksi jotain pientä :D :D 

9) Haastan vielä kaksi bloggaajaa!

minä sitten haastan Artun ja Marjan !