Nalletalo on vihdoista viimein saanut sähkönsä ja valaisimensa. Vielä kakluuni täytyisi tehdä ja sinne valot, mutta sen voi tehdä myöhemminkin.

Tässäpä siis valaisimia :D

1214412.jpg

Aloittakaamme kuistilta. Kuistin katossa killuu lasimainen/rypyläinen valaisin. "Lasiosio" on kirpparilta löytämäni "romu". Luultavastikkin jouluvalosarjan osa. Lisänä litteä helmi.

1214338.jpg

Kuistilta siirrymme keittiöön. Tässä kuvaa ennen valaistusta...

1214405.jpg

ja tässä jälkeen. Valaisimena osa keittosuola tippa pullon pohjasta, korvakorun helmi, kangasta ja pitsiä. Aikalailla tuollainen retro valaisin, mummulla ja ukilla  oli tuollainen 1:1 koossa, mutta punaisella kankaalla :) Liedessä on myöskin valo. Valmis lieteen on vain taakse porattu reikä ja valaisin on lieden sisällä kiinni maalarin teipillä.

1214400.jpg

Olohuoneessa on kristallivalaisin ja oikeaan nurkkaan olisi tarkoitus väkertää se kakluuni/pönttöuuni. Lattiakin tänne vihdoista viimein valmistui. lattia jäätelötikkuja ruskean, mustan ja keltaisen akryylimaalin seoksella "petsattuna".

Hypähdämme yläkertaan, sillä portaita en ole vielä edes aloittanut tekemään.

1214408.jpg

Vanhempien makuuhuoneessa on tyttären tekemä valaisin, sekä Nukkekoti ja lelu liikkeestä ostettu pöytävalaisin.

1214348.jpg

Tässä kuvaa vielä valaistuna.

1214414.jpg

WC:ssä on peilin yläpuolella soijapullon korkin osasta, nauhanpätkästä ja helmistä tehty valaisin. Kattovalaisin on alunperin ollut bliv-saippua purtilon korkki. Lisänä nauhaa ja helmiä.

1214330.jpg

Ja valaistuna.

1214419.jpg

Yläkerrassa aulassa on lasimainen valaisin. Alunperin joulukuusen valosarjan lasiosio. (just sellainen, jonka päälle meikäläinen ainakin onnistuu aina astumaan) ja helmiä.

1214417.jpg

Pojan huoneessa on lääkepullon kirkas korkki, ympärillään nauhoja ja lisänä helmiä.

1214422.jpg

Tytön huoneessa onkin sitten romanttinen valaisin (Violettan hatun tyylinen..naur!) Pohjalla mehukatti juomapullon pikkukorkki ja sen ympärille röyhelönauhaa ja pinkkiä nauhaa liimattuna. Lisänä helmiä. Ja kuten huomaatte on lattia täällä vielä hiukan kesken.

Valaisimet olen kiinnittänyt kattoon tapettien alle! Nurkkalistat ja kattolistat, joissakin huoneissa myös lattialistatkin, ovat aaltopahvia.

1214356.jpg

Jokaisessa huoneessa on muuten Annikan idean mukaiset valokatkaisimet. Joissakin huoneissa useampikin.