Lämpimät kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille ja kommenttinsa jättäneille!!! Kommenttejejanne on ollut ihanaa lukea!!! Paljon tuttuja ja uusia tuttavuuksiakin.  Kommenttinsa jättäneiden Blogeissa on tullut ahkerasti vierailtua. Elikkäs jos ihailevaa huokailua on kuulunut minä se olin ;D

Arvonta on suoritettu suuren sählingin tyyliin ja se tapahtui seuraavalla tavalla.

980947.jpg

Yhtämonta numerolappua kuin kommentoijiakin ja laput baskeriin.

 

Onnettarena toimi Herra Vakiosäätäjä 2v. ja Virallisena valvojana (joka lähinnä valvoi sitä tippuuko lakista lappusia, jotka hän ennättäisi syödä) Herra Nappulan kääntäjä 1v.

980941.jpg

Ensimmäisen palkinnon saa numero 14, joka on Virpin kommentti. Hän saa seuraavanlaisia piperryksiä.

980239.jpg

Joulusen Amarylliksen sekä...

980232.jpg

Kukkasen lisäksi muutakin pientä, eli kaksi lahjasukkaa ja näiden sisälle piparminttu tankoja, joulukortti ja joulu omena...eli sukkien sisään voi oikeasti laittaa yllätyksiä. Pakettiin kuuluu vielä omenakuvioinen tyyny ja nauhoja.

Toisen palkinnon saa numero...

980940.jpg

Joka on Katin kommentti. Hän saa seuraavanlaisia piperryksiä.

980234.jpg

Valkoinen talvisempi kukka-asetelma, sekä...

980244.jpg

Kukka-asetelman lisäksi hänelle myös tyyny ja kaksi lahjasukkaa joiden sisälle voi pistää piparminttutankoja, jouluomenan ja kortin.

Kolmannen palkinnon saa numero...

980939.jpg

31 eli Tean jättämä kommentti. Hän saa seuraavanlaisia piperryksiä.

980271.jpg

Lumiukko pöytäkoristeen, sekä...

980267.jpg

Lumiukon lisäksi possukuvioinen tyyny kaksi lahjasukkaa, joihin voi taas laittaa sisälle piparminttu pötköjä, jouluomenan ja kortin.

 Kannattaa muuten vierailla heidän blogeissaan aivan ihania asioita pullollaan!!!

Arvontapalkintoja on ollut hauskaa, joskin vaikeaa miettiä ja kaikenlaiseen on tullut varauduttua.  Amarylliksen sipulin ihailijoille suuret kiitokset kehuista ja sipuli on yllätys yllätys tehty sipulista tai tarkemmin valkosipulin kuorista, jotka olen maalannut. Sipulin sisällä kuten ruukussakin itsekovettuvaa savea.