Kyllä tämä tuunaus on vain kivaa, eli tällä kertaa tuunaus vuorossa kirpputorilta ostamani, rähjääntynyt vaatekaappi.

1487971.jpg

Kaapin hioin ensin ja olikin siinä melkoinen lakkakerros päällä. Kaapin maalasin kerman valkoiseksi ja hion paikka paikoin ruskeaa näkyviin. Ovien peileissä olevat ruusukuviot ovat talostamme löytynyttä aivan ihanaa, hiukan kohokuvioista ruusutapettia. Harmi ettei sitä ole täällä missään seinillä. Kaapin vetimet ovat äidiltäni saamia korunosia, joita sitten pihdeillä taivuttelin kahvan mallisiksi. Ja maalasin automaalilla. Tupsut ovissa ovat kirjonta lankaa.

1487972.jpg

Tässä kahvat vielä lähikuvassa.

1487974.jpg

Kaappi oli alunperin aivan hyllytön, joten tein sinne pari hyllyä ohuesta vanerista ja päällystin ne tapetilla. Hiukan siellä jo onkin liinavaatteita hyllyssä ja rosettan vanha hattu on kaapin päällä. Liinavaatteet olen tehnyt liimaalla pahvinpalan päälle kangastilkkuja. Ruskeat kankaat ovat Tildaa. Ne ovat mielestäni niin tyyriitä kankaita, että kaikki pienetkin tilkut koitan hyödyntää ja mikäs sen hauskempaa kuin käyttää ne hyödyksi nukkekodissa.

Kaappi oli alunperin rikki toisesta ovesta (tappi puuttui,eli ovi heilui irtonaisena) ja sitä koitin sitten parhaan kykyni mukaan fiksata, paksulla rautalangalla.  En raskinut ruveta sahaamaan yläosaa irti paikoiltaan, sitenhän ovet oikeasti pitäisi korjata. Puumateriaali on kuitenkin aika paksua (ei tietoa mitä) ja olisin kuitenkin onnistunut hajottamaan koko kaapin. Ovet kuitenkin toimivat tälläkin systeemillä. se kait on tärkeintä ; )

 Tältä kaappi näytti alunperin, on tuon tavara röykkiön takana. Aika synkkä kaappi oli.

1233640.jpg