Mineilyjäkin on tullut taas tehtyä....ei sitä voi selittää...ne on vaan niin kiehtovia ja mukava näperrellä. Tuttu tunne varmaan monelle!

656464.jpg

Hiusten...siis öh turkinkuivaaja nalleperheelle. Pistoke ja kuivan mustaa fimomassaa, johto ohutta rautalankaa. Valkoinen maali on automaalia (edelleen sitä kamalan hajusta, mutta hyvin toimivaa) ja hopeinen väri tussia.

656468.jpg

Tällaisiakin piti koittaa...seuraavat onnistuvat toivon mukaan paremmin, nyt tuli hiukan noita liimakökköjäkin. Kultaiset alaosat ovat nappikorvakoruista ja yläosissa on sitten vasemmalla korvakuumemittarin suppilosta/suojuksesta leikattu kärki, muissa lääkepakkauksista leikatut muovipyörylät.

656465.jpg

679884.jpg

Kirjallisuuttakin piti koittaa väkertää. Nallepuh kirjan etukannen kuva on leikattu lehdestä. Takimmainen on vain pahvia ja paperia. Seuralehden olen tulostanut netistä (kuolemaksenikaan en muista sivuja..oisko ollu jossain mini printeissä?)

656457.jpg

Teinpähän vielä tällaisia hajuvesi pulloja..tarkoitus ei (ainakaan näillänäkymin) ole tehdä nukkiksen hajuvesipuotia..kuhanpahan harjoottelin. Nuo "suikutettavat" hajuvesipullot, joissa on tuo metallinen helmi sivussa ovat poikani 13v.ideoimat :D. Hauskimmat noista pulloista ovat omasta mielestäni nuo kaikista yksinkertaisimmat, eli etualan ruusun muotoisista helmistä, paljetista ja välihelmestä yhteenkasatut jutskat.