Joitakin asioita on hyvä tehdä silloin kun pienimmät nukkuu, isommat on koulussa ja mies töissä...niin voinhan väittää, että saanpas tehdä rauhassa, mutta joskus tuntuu että ei halua vaikuttaa aivan höperöltä ja tehdä kaikkia asioita toisten siinä naureskellessa vieressä.

Kyllä tämä luonnomateriaaleilla maalaaminen aikas sottaistakin hommelia on, joten on tietenkin hyväkin ettei liiaksi apureita alle kaksi vee siinä häslää koko ajan ympärillä. Mutta kaikessa ihanuudessaankin ja jännittävyydessään (mitähän väriä tästäkin saisi) naureskelen omalle innolleni läärätä, soseuttaa ja liottaa. Noh tuloksetkin ovat kyllä mielenkiintoisia ja paljon haluttaa vielä kokeilla kaikenlaista lisääkin. Tässä joitakin kokeiluja...ovat luonnossa hiukan tummempia.

 

840780.jpg

Niin tulipahan testattua tuota Pepsiäkin :D ,jonka suurkuluttaja olen ja voin sanoa, että jonkin verranhan tuo väriä antaa (joten hampaita kannattaa ahkerasti harjailla :D). Porkkanoistakaan ei oikeastaan väriä lähtenyt. (kasvivärjäyksessähän käytetäänkin porkkanan naatteja..tulee kiva limenvihreä). Kaakaosta tuli aivan ihana tulos, sitä ajattelin koittaa joskus johonkin ja soijakastikkeellakin saa helposti väriä..ei tartte kuin siveltimeen tippa. (helppoa siis). Mustikka oli mielestäni ylivoimaisen kaunis, joten päätin sitä heti käyttää ja maalata sillä yhden nukkiksen puuvalmiin kaapin.

840785.jpg

Tässä siis tiimarin puuvalmiit kaapit, joista vasemmanpuoleiseen kokeilin tuota mustikkaa.