Kävin tyttäreni kanssa ostoksilla mineilyn merkeissä. Suuntanamme oli Tampere ja siellä uusissa tiloissa oleva nukkela. Tytär olisi halunnut ostaa kaiken ja taisipa muutaman kerran polkea jalkaakin, kun oli luulossaan ettei mitään osteta. Mutta kyllähän sieltä ihanuuksia mukaamme saimme.

Tällaisia ihanuuksia sieltä löysimme.

855713.jpg

Nalleperheelle ihanan romanttinen metalli sänky ja yöpöydän virkaa toimittava pieni hyllykkö. Lastenhuoneeseen löytyi myös veturi vaunuineen.

855736.jpg

Itselleni löysin tällaisia.

855742.jpg

Kassakoneen.

855745.jpg

Ihanan pienen ja suloisen kahviastiaston kahdelle hengelle.

855744.jpg

Vanhanaikaisen pesusoikon, johon pääsee peseytymään.

855740.jpg

Senkin vai pöytätaso (vai mikä lieneekään nimeltään), jossa on avautuvat laatikot.

855747.jpg

Minimanista löysin kauan haaveilemani lyhdyn. Onpas muuten ollut vaikeaa löytää sellaista lyhtyä, jossa on tasainen  pohja ja vain yksi avautuva ovi (ei koko kylki niin kuin yleensä) ja vielä tarpeeksi iso, että jotain mahtuukin. Niin ja ulkonäöltäänkin sopiva. Tiimarista ostin vielä pisaranmuotoisia kirkkaita helmiä (kiiltävät kuvassa aikasmoisesti).

855776.jpg

Tokmannista ostin vielä kehyksen, johon olen haaveillut peiliä, saas nähdä onko se sitten liian suuri...tyyliltään vain niin suloinen. Kirpputorilta mukaani tarttui vielä tällainen ihme systeemi..joku matkamuisto se on, jossa ihme kolo sivussa ja reikä edessä. (jos en nyt ole ihan väärässä luulen sen esittävän perhoskotia?) Olen sitä hiukan jo maalannut ja en tiedä tulisikos siitä sellainen kyyhkyslakka tai sitten tuo perhostalo.

Niin ja se savu purkka juttu. Kun olimme lähdössä kotia päin tyttäreni huomasi yhden naisen purevan purkkaa ja puhaltelevan samalla savua suustaan. Tuumaili tähän, -"tuolla tätillä oli savupurkkaa, mistäköhän sitä saa?" Kylläpä nauratti koko koti matkan ajan, vaikka kysehän oli tietenkin siitä, että kyseinen täti poltti samalla tupakkaa..siitä siis se savu (lähipiirissä ei ole tupakoitsijoita, eipä siis ihme jos erehtyy), mutta siinäpä purukumin valmistajille ideaa....josko saisi niitä savuja purkkaan ilman tupakkaa...naur! ;D