1059037.jpg

Nukkekoti harrastus on ihanaa, innostavaa ja inspiroivaa. Mutta kuten kaikissa muissakin harrastuksissa voi tässäkin alkaa höperöimään.

 Himourheilijoiden on pakko päästä lenkille, minä taas odotan sormet syyhyten, milloin on se hetki jolloin muut touhuilut antavat myöten ja pääsen näpertelemään. Höperyyttäkin ilmenee varsinkin silloin, kun tosissani aloin miettiä täytyiskö Känkkäränkälle skannata ja printata Dufalac paketti, sillä kyllähän valtavasta rusinoiden popsimisesta on omat seurauksensa, eikä siis ole ihmekään jos kiukuttaa....kyllä höperyyttähän tämä :D

Googlettamalla bongasin tällaisia sun maid (aurinko neito :D) tuote kuvia. Nuo vintage kuvat on aivan ihania, vaikka johonkin korttiin!

1059044.jpg

Kirjojakin on tullut näperreltyä. Sanomalehti paperi on muuten tosi kätevää, on sopivan ohutta, sisältää kirjaimia ja on hyvän väristäkin. Pääkallo ja kissan kuvat olen leikannut mainoskuvista.

1058997.jpg

Känkkäränkän Tornitaloon on pikkuhiljaa tullut myös sisustusta. Tuoli on saanut maalia pintaansa. Hyllyjä ja naulakoita olen tehnyt seinille.

1059008.jpg

Kaappi on saanut myös maalia pintaansa ja kaikenlaista pientä hyllyillensä. Pataan tein kahvan ja sotkin pataa hopeamaalilla, sekä valkoisella ja mustalla. Lopuksi töpöttelin pintaan mustaa leimasinjauhetta, että tulisi sellainen nokinen vaikutelma.

1058961.jpg

Känkkäränkän kissalle Lakulle tein turkin mustaa villaa vartalon ympärille kietoen ja silmät on vihreät välihelmet. En oikein tiedä mitä hänelle vielä tekisin..etutassukin näyttää niin kaljulta. (Idean fimo-massan päällystämiseen villalla sain täältä http://www.geocities.com/midas_miniatures/index16.html  kannattaa käydä ihailemassa!!!)

1059017.jpg

Ylimääräiselle johdollekin löytyi sitten tarkoituksensa kuin itsestään, sillä hoksasin, että sinnehän tuo korppi voi mennä kököttämään. Korpin olen myös päällystänyt mustalla villalla ja siiviksi ja pysrtöksi olen tökännyt villan alle mustia höyhenen palasia. Ihan itsessä Mutstikka oli tehnyt myös upean korpin!

1058966.jpg

Tässä vielä lähikuvaa korpista. Jalat vääntelin rautalangasta. Silmiä en ole vielä osannut päättää, että millaiset, no nyt on silmät kiinni kun nukkuu :) Taitaa korppikin popsia rusinoita on niin hyvinsyöneen näköinen :)

1059021.jpg

Känkkäränkän makuusopessa ei ole vielä muita kalusteita kuin etualalla näkyvä potta. Potan tein itsestään kovettuvasta savesta, maalasin automaalilla ja servettitekniikalla ruusukuvat kiinni.  Seinillä on muutamia fani-julisteita, yhdessä jopa omistuskirjoitus.

1059023.jpg

Kristallipallon vieressä on kimaltava pullo, jonka sisältöä tuskin haluamme tietää. Seinällä Halloween aiheinen kalenteri, vaikka taitaa Känkkäränkällä olla se karkki ja kepponen päivä, joka päivä! Vasemmalla pilkottavasta ikkunasta en myöskään ole vielä aivan varma, että jääkö se siihen vai ei. Sen olen tehnyt pakkausmuoville (kirkkaalle) ikkunakalvomaaleilla.

1059030.jpg

Ylimpään kerrokseen, torniin olen ajatellut sitten kaikkia niitä tavaroita, joita ullakolle on tapana kertyä. Torniin olisi tarkoitus tehdä myös jonkinlainen tähtien tähystys ja ihmisten tiirauspaikka kaukoputkineen. (Kaukoputki onkin varmaan aikas haasteellinen...HUH)

1058985.jpg

Tornin katossa on tiirailuun soveltuva kattoikkuna.

1058991.jpg

Känkkäränkän makuusopen yllä on ruutuikkuna. Lasin tein muovikalvolle koholakkaa sotkien. Katot ovat mäntyvaneria, jota olen mattoveitsellä kaivertanut ja hiomisen jälkeen maalannut.