Kukkakauppa edistyy hitaasti mutta varmasti..ainakin toivon niin! Aikani on mennyt suuurimmaksi osaksi kukkien näpräämiseen, ovat niin aikaa vievää hommaa. Kuvia ja ohjeitakin luvassa kun on taas aikaa enemmän istuksia koneella.

Tässä joitakin tekeleitäni.

916809.jpg

Puulaatikon sivut balsasta ja pohja ohuesta vanerista. Olen tämän nyt kertaalleen maalannut soijakastikkeella, mutta tuskimpa jää tämän näköiseksi, ei näytä tarpeeksi rähjäiseltä siis, vaikka yritin tehdä tuollaisen rähjääntyneen version.

916813.jpg

Violetta-täti sai myös esiliinan ja tätä en yllätys yllätys sotkenutkaan, sillä vaikka paikat ovatkin rempallaan, eikä vanhalla naisihmisellä ole kykyjä niiden ylläpitämiseen, niin kyllä tekstiilit sitten osataan pestä ja huoltaa oikein. :)

916818.jpg

Tässä tällainen iltanäkymä puutarha katoksesta. Valaistus on vielä tekeillä. Hiukan on homma tyssännyt kun pään vaivaa tuottaa, millaisen valaisimen sinne väsäisin. Tahtoisin kristallikruunun, mutta sitten ledi tuikun valo jää niin kauas...niin ja miettinyt olen tulisikos puutarha katoksenkin seinälle valo ja millainen siihen sitten....noh kaikki aikanaan. Ehdotuksia otetaan vastaan.

916814.jpg

Tässä tällainen päivänvalo kuva.